Mobimake har sedan 2013 innehaft ett ramavtal för att leverera expertkonsulter inom webbutveckling och interaktionsdesign. Arbetet har blivit omfattande och konsulterna har deltagit i flera projekt. Resultatet har uppskattats och ramavtalet är nu för andra gången förlängt till december 2017.
Mobimakes konsulter har mobilanpassat befintliga e-tjänser för olika enheter som smartphones och surfplattor. Detta har gjorts genom att ny teknik har tillförts frontendgränssnittet för att få en responsiv webb. E-tjänsterna som beskrivs här kräver alla inloggning med t ex Mobilt BankID.
Tjänsterna följer en gemensam riktlinje för Interaktionsdesignen som Mobimakes konsult har tagit fram. Gå gärna in på de andra referenserna med t ex Beräkningstjänster som bygger på andra webbramverk och annan arkitektur.

 

skattekonto-250Skattekonto med funktioner för att följa olika skattetransaktioner, saldo, kommande betalningar etc.

jamkning-refbild-250
Smidigt sätt för ungdomar när de behöver jämka sin skatt för t ex sommarjobb.

personbevisvaljare-250Mobimakes konsult har deltagit i utvecklingen av komponenten som används för att välja vilken typ av personbevis som ska beställas. Tekniken för denna e-tjänst är ny och använder b la Angular.